به گزارش میراثآریا، آرمان وطن دوست گفت: جشنواره طبخ غذا با عنوان طعم امید با حضور ۱۳ نفر از آشپزهای پنج استان غرب کشور در حوزه افراد دارای معلولیت جسمی و حرکتی، نابینا و کم بینا و افراد دارای معلولیت سندروم داون در استان کرمانشاه برگزار شد.
معاون گردشگری و سرمایهگذاری کردستان افزود: در بخش افراد دارای معلولیت جسمی و حرکتی، اسرا امجدیان از کردستان، در بخش نابینایان مریم مرادی از کرمانشاه و در بخش سندروم داون سجاد اکبری تودار از لرستان به عنوان نفرات برگزیده انتخاب و به مرحله کشوری راه پیدا کردند.
او عنوان کرد: ترویج غذاهای سنتی و فرهنگ خوراک بومی، کمک به معرفی توانمندیهای افراد دارای معلولیت در حوزه اشتغال گردشگری و مناسبسازی و لزوم توجه بیشتر تأسیسات و اماکن گردشگری برای دسترسپذیر شدن این افراد از جمله اهداف برگزاری این جشنواره بود.
انتهای پیام/
نظر شما